Ca în orice situație din viață și saloanele de beauty ne mai dezamăgesc uneori. Fie din cauza atitudinii personalului, care te primesc cu zeflemea și priviri aspre, cu o moacă de “Ce mai vrea și asta? A venit să mă deranjeze în timpul programului”, fie stiliștii ar trebui să se reprofileze fiindcă fac o treabă execrabilă, fie salonul arată ca și cum a fost bombardat și mai vezi și vreun gândac înotând prin părul de pe jos. Iar în ultimul caz, clienții, dacă au nenorocul de a ajunge acolo, nici că mai vin a doua oară.

Imaginea unui salon spune multe despre el, însă nu este o dovadă a profesionalismului stiliștilor. Trebuie să existe un unison al calității, de la tehnica de lucru, la design-ul salonului, la îmbrăcămintea și comportamentul personalului. Dar cum poți găsi un salon și informații precise despre el ca să-ți poți forma o părere, înainte de a te duce acolo pentru un anumit serviciu de hair & beauty? Paginile lor nu sunt mereu actualizate, deci ai nevoie de o soluție simplă, soluție care are numele de Stailer.

De ce este mai ușor să găsești saloane prin Stailer

Mai mult ca sigur ai trecut și tu prin dificultatea de a găsi un salon disponibil când aveai tu nevoie. Iar în cazul în care găseai un loc liber trebuia să compromiți programul tău și să mergi când era stilistul disponibil. Dar acum aceste situații s-au rezolvat de când a apărut platforma Stailer, vezi mai multe informatii aici. Accesând pagina principală stailer.ro, tot ce trebuie să faci este să setezi câteva filtre în motorul de căutare. Stailer este ca un fel de Google al saloanelor de beauty din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București. Selectezi orașul din care ești, serviciul dorit, genul tău și data și ora când îți dorești tu programarea. În câteva secunde platforma filtrează toate saloanele din oraș care sunt înscrise și ți le afișează doar pe cele care au loc fix când îți dorești tu.

Fiecare salon care este înscris pe Stailer vine cu informații relevante și actuale în baza cărora tu îți formezi o opinie și alegi în funcție de ce te interesează. Ai disponibile prețurile percepute pentru fiecare serviciu, saloanele au poze din interiorul locației, poze cu stiliștii și cu alte lucrări realizate de ei, poți chiar și citi recenziile altor clienți ce au trecut pragul salonului, programându-se cu Stailer.

Este necesar să instalez ceva?

Nu, Stailer nu are nici o condiție de utilizare și este complet gratuit. Poți alege între a-ți face programări rapide fără cont, însă ideal ar fi să îți creezi unul fiindcă are o serie de avantaje pentru tine. Dacă îți faci un cont este mai ușor să îți gestionezi programările, dispui de un calendar virtual pentru acestea, le poți seta remindere ca să îți amintească ora la care trebuie să fii la salon și nu mai trebuie să completezi datele tale de fiecare dată, ca în cazul programărilor rapide.

Totul este complet gratuit, deci de ce să nu profiți? Alătură-te și tu comunității Stailer și treci și tu la metoda modernă de efectuare a programărilor la salon, online, rapid și gratuit. Stailer îți creste șansele de a găsi un salon disponibil când vrei tu! Dacă vrei alte informații poți scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *