Hobby-urile oamenilor sunt unele diverse. De la crosetat, la scris, jucat, rezolvat integrame, uitatul la filme sau la seriale, mers la masaj macar o data pe saptamana, oamenii se relaxeaza in diferite moduri. Daca multi sunt experti in ceea ce priveste pictatul si realizeaza tablouri grandioase pornind de la schite diverse, iata ca intotdeauna vor exista si cei care nu prea le au cu tehnicile desenului.

Din fericire, acestia nu trebuie sa dispere. Exista picturile pe numere care merita incercate, picturi pe numere care nu plictisesc si ofera sansa deconectarii de la rutina si stresul acumulat in timpul saptamanii. Acestea se gasesc la Pictorul Fericit in gama si dispun de multe modele menite sa incante ochii privitorului. Tablouri religioase, modele cu flori, pentru copii, pentru cupluri, peisaje urbane sau rurale, de iarna sau de primavara, acestea sunt doar cateva dintre modelele care merita luate in considerare. Da click aici sa vezi mai multe.

Seturile disponibile la Pictorul Fericit sunt unele complete si includ toate materialele necesare picturii. Panza numerotata, culorile necesare, pensulele de diferite dimensiuni si accesoriile de prindere se gasesc in kitul complet care este menit a fi folosit pentru pictura pe numere.

 

Pictura pe numere imbunatateste coordonarea mana-ochi si relaxeaza

Daca esti una dintre acele persoane care nu le are cu pictatul liber, dar este dispus sa incerce sa picteze pe numere, atunci trebuie sa stii ca aceasta noua activitate relaxeaza si imbunatateste coordonarea mana-ochi. Este cu adevarat o activitate pe care o poate practica oricine isi doreste sa se deconecteze de telefon si de alte ecrane.

Din gama Pictorului Fericit se mai pot cumpara materiale de pictura, culori acrilice, pensule de diferite marimi, sevalete, panze, culori si creioane diferite pentru a putea duce la bun sfarsit desenele si schitele diverse.

Preturile produselor sunt unele accesibile, tu vei putea sa le cumperi pe acestea in cantitatea dorita si sa le folosesti ori de cate ori iti doresti. Sunt materiale de calitate provenite de la branduri pe care merita sa le incerci, asta daca iti doresti sa excelezi in domeniul artei.

 

Poti comanda online, simplu si rapid accesoriile de care ai nevoie

Din cadrul magazinului Pictorul Fericit poti comanda online produsele de pictura dorite. Picturile pe numere au parte de reduceri semnificative de care tu te poti bucura perioada aceasta. Este mult mai simplu sa pregatesti cadourile celor dragi daca ai la indemana un magazin care te poate ajuta sa te inspiri in ceea ce priveste cadourile.

Alegand acest nou concept de picturi pe numere, alegi implicit experiente pe care sa le oferi celor dragi, experiente care vor dura o viata. Ofera cadouri care vor impresiona si care vor fi apreciate atat de cei mari, cat si de cei mici.

Pagina oficiala pictorulfericit.ro iti sta la dispozitie oricand doresti sa oferi un cadou demn de apreciat. Cu siguranta ca cei dragi iti vor multumi si ca vei ramane mult timp in memoriile acestora ca fiind cel care i-a introdus pentru prima data in lumea picturilor pe numere.

 

Contact:

0754 459 540

contact@pictorulfericit.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *